Lichaamsmassage

De massages worden ondersteund met etherische oliën. In de basismassage integreer ik handelingen vanuit de ontspannings- en pijnstillende massage. Afhankelijk van de vraag/klacht gebruik ik de ontspannings- en/of de pijnolie. Ik werk ook met 2 stemvorken langs de ruggenwervels. Zo kunnen de cellen, spieren en zenuwen zacht los getrild worden en kan uw lichaam zich ontspannen. Op deze manier komt de massage nog beter binnen. Bij harde plekken gebruik ik ook cups om de doorbloeding te bevorderen. Wanneer u veel last hebt van uw rug beëindig ik de massage met de Breussmassage.


De ontspanningsmassage: Het is een energetische massage met allerlei strijkingen over het lichaam. Het is een moment voor u om even een pas op de plaats te maken in alle drukte.

De pijnstillende massage: In deze massage wordt continue het lemniscaatteken, de 8, gedraaid op de pijnplek(ken). De 8 is een beweging die helend werkt en tevens zeer ontspannend is om te ontvangen. Die combinatie werkt energetisch door in het lichaam.