Bijscholing Sarafijn basis techniek

Sarafijn Basis Techniek

Deze bijscholing ligt een stil ivm verdere ontwikkelingen. Mijn excuses hiervoor.

Deze bijscholing is ontwikkeld door Heinrike Bergmans. De visie van Sarafijn is dat ons lichaam alle kennis in huis heeft. Onze gedachten en emoties vormen ons ZIJN. Hoe bewuster je van je lichaam wordt hoe beter je naar de signalen leert luisteren en deze op tijd weet op te vangen.

Alles is energie en ons lichaam, onze gedachten, gevoelns en emoties zijn verbonden in het grote geheel. Elke verandering van een individu heeft invloed op het grote geheel.

Ik heb bij Heinrike de Sarafijn Basis Techniek gevolgd. Sinds ik deze techniek ken en veel toepas sta ik meer in mijn kracht en deal ik veel gemakkelijker met mijn hooggevoeligheid en groeit het in rap tempo. Ik ben bewuster geworden van mijn lichaam en systemen. Na deze basis scholing was ik om en heb ik de coaching I en II ook bij haar gevolgd. In 2014 ben ik samen met anderen geschoold om de Sarafijn Basis Techniek over te dragen op collegae.

De Sarafijn Basis Techniek is een bijscholing om te leren in je eigen kracht te staan waardoor je beter bij jezelf kunt blijven in het hier en nu en tijdens het behandelen van je cliënten. De massage die je aangeleerd krijgt is een op zich zelf staande techniek met opeenvolgende handelingen in een specifieke volgorde. Het is een repeterende beweging in een zachte dynamische aanraking. Je werkt met de chakra's op de voeten. Doordat je als therapeut leert om in je eigen energie te blijven, geef je de cliënt meer ruimte om zich zelf te voelen en te kunnen uiten. De techniek om in je kracht te gaan staan is makkelijk over te dragen op je cliënt zodat zij er ook profijt van heeft.

Deze bijscholing staat open voor iedereen. In elke coachingspraktijk is het toepasbaar en geeft het een verdieping.

Wil je deze mooie behandeling en in je kracht komen te staan en/of je cliënt dit aanleren door middel van de krachtige techniek, meld je dan aan voor deze prachtige bijscholing.

Locatie:
Praktijk Sjemaja
Leidenweg 5
6843 LA  Arnhem
Kosten: € 220,00, dit is incl. thee/koffie en een syllabus.
Tijd: 10.00 – 16.30/17.00

Opgave bij Yolanda via mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bel 026-3821249.
Voor de cursusdag zelf en je bent onderweg, bel 06 – 42485982.

Wilt u meer weten over de bijscholing en vervolgscholingen kijk dan op www.sarafijntraining.com.

© 2018 Sjemaja. All Rights Reserved.