Gezichtsreflexmassage Diem Cham/Guasha

Sjemaja heeft nu ook de mogelijkheid voor gezichtsreflexmassage, Diem Cham en Guashamassage.

De Diem Cham methode gaat om een bijzondere reflexzonemassage die gecombineerd wordt met Guasha gezichtsmassage.

De techniek van de Diem Cham is in 1980 in Vietnam ontwikkeld door Prof. Bui Quoc Chau en een team van artsen, wetenschappers en acupuncturisten. Er werd onderzoek gedaan naar de reflexzonemassage en de mogelijke overeenkomsten tussen gezicht en lichaam. Ze kwamen er achter dat er meer dan 500 reflexpunten in het gezicht te vinden zijn en er in de acupunctuur nauwelijks 30 bestaan.

Het gezicht is heel toegankelijk om deze punten te bereiken en te behandelen. Ik heb een aantal punten geleerd tijdens de workshop om klachten te verminderen of te laten verdwijnen. Door het masseren overlap ik alle reflexpunten waardoor uw gehele lichaam er baat bij heeft.

De massage gebeurt met een zachte olie speciaal voor het gezicht. Nadat ik uw gezicht hier eerst heerlijk mee heb gemasseerd ga ik verder met de jadesteen. Deze techniek heet GuaSha. Het is een zeer reinigende en ontspannende massage waarin de reflexzones heel zacht worden bewerkt met de jadesteen. Uw gezicht gaat weer glanzen en uw gezondheid wordt bevordert. Ook heb ik al gehoord dat ze merken en zien dat het gezicht zachter en gladder voelt. Zelfs rimpels worden milder.

 

 

© 2018 Sjemaja. All Rights Reserved.