Workshops

Ohmpunctuur & voetreflexmassage

Deze workshop geeft een goede aanvulling op de modules van de Ohmpunctuur van Peter Gouw. De workshop is bestemd voor de Ohmtherapeuten die minimaal module 1 en 2 hebben gevolgd. De groep zal klein zijn, maximaal 6 personen, om zo een goede begeleiding te kunnen geven.

In de modules Ohmpunctuur bij Peter Gouw wordt er al met de stemvork(en) op belangrijke punten op de voet en het onderbeen gewerkt. Dit is precies het gebied van de voetreflexologie. De meridianen en acupunctuurpunten die erin worden behandeld, worden in de Chinflex (Chinese reflexologie) ook behandeld. Door de Ohmpunctuur en de voetreflexologie samen te voegen versterk je de behandeling. De punten geven een verdieping en een goede aanvulling in de Ohmpunctuur behandeling.

In deze workshop leer je verschillende (reinigende en energetische) massagegrepen op de voeten en onderbeen die goed aansluiten op Module I en II van Ohmpunctuur. Je leert om in je eigen energie te gaan staan zodat je cliënt de ruimte heeft voor zijn eigen ont-wikkeling.

Datums 2019 zijn

 

Locatie
Praktijk Sjemaja
Leidenweg 5
6843LA  Arnhem
Kosten: € 99,00. Dit is inclusief syllabus, certificaat en thee/koffie.
Tijd: 10.00 – 16.30/17.00

Opgave via mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bel 026-3821249.
Voor de cursusdag zelf en je bent onderweg, bel dan 06 – 42485982.

 

© 2018 Sjemaja. All Rights Reserved.