Wie ben ik

Mijn naam is Yolanda Overvelde (1960). Van huis uit ben ik (kinder)verpleegkundige. In het reguliere circuit miste ik steeds meer het kijken naar de totale mens i.p.v. alleen naar de knie of dikke darm. Voor mij zit er achter die knie en dikke darm nog een compleet mens met zijn/haar persoonlijkheid. Dit kan ik niet van elkaar loskoppelen.

Ik werd geraakt door de werking van reflexzonetherapie. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de H.A.N. in Den Haag, een 4-jarige HBO-opleiding voor reflexzonetherapie. Inmiddels heb ik verschillende specialisaties. Zie voor verdere informatie onder Reflexzonetherapie.

Een andere passie van mij is de klankresonantie. Mijn wens was dit te integreren in mijn praktijk. Om dit te verwezenlijken heb ik een aantal opleidingen, cq modules, gevolgd bij verschillende klankmeesters.

Sjemaja betekent AL wat is. AL wat is, is ontstaan vanuit één Bron. Sjem betekent Licht, Klank, Trilling, Naam en Woord. Zij/Hij is mijn levensgids. In praktijk Sjemaja werk ik vanuit mijn Bron en van hier uit ben ik verbonden met de elementen, mijn weten, mijn gevoel, mijn horen en mijn zien. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden in mijn werk.

Praktijk Sjemaja staat voor persoonlijke aandacht, een veilige omgeving om processen in gang te zetten, professionaliteit, zorgvuldigheid, groei, ontwikkeling en bewustwording. Samenwerking met u als cliënt is echter ook onmisbaar in mijn praktijk. Alleen met uw medewerking kan er verandering in uw (klachten)patroon ontstaan.

In de vereniging VNRT ben ik actief als visiteur, wat inhoud dat ik met een collega andere collegae bezoek om te kijken of ze voldoen aan de eisen van de VNRT en (starters) kan adviseren en op weg helpen van hun praktijk.

Om mijn kwaliteiten en professionaliteit op peil te houden volg ik elk jaar bijscholingen en ben ik bij een intervisiegroep aangesloten.

Links naar mijn opleidingen en beroepsverenigingen.

 

© 2018 Sjemaja. All Rights Reserved.