Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1.    Betaling

 

1.1. De betaling dient voor of na de behandeling direct per pin betaald te worden. U kunt het ook met uw mobiel overmaken.

 

2.    Tarieven

 

Een behandeling kan uitlopen om verschillende redenen. Ik vind het belangrijk iemand goed naar huis te laten gaan. Doordat het te vaak

 

gebeurd ben ik genoodzaakt nu €11,00 per extra 1/4 uur te vragen.

 

3.    Annulering

 

3.1. Gemiste afspraken, of afmeldingen korter dan 24 uur tevoren, worden, in verband met de voor u gereserveerde tijd, voor 80% in rekening gebracht.

 

4.    Cadeaubon

 

4.1. De cadeaubon vervalt een half jaar na datum aankoop.

 

5.    Persoonlijke gegevens

 

5.1. Voor aanvang van een eerste behandeling is er een anamnesegesprek.

 

5.2. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens.

 

5.3. Uw persoonlijke en medische gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

 

6.    Contra-indicaties

 

6.1. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden en kunt u doorverwezen worden naar de huisarts en/of (fysio)therapeut.

 

6.2. Uiteraard zijn de mogelijkheden die een reflexzone- klanktherapeut u kan bieden niet onbeperkt. Een therapeut is geen arts of fysiotherapeut en is dus niet bevoegd om diagnoses te stellen bij ziekte of blessures of andere verwondingen. Een behandeling door een masseur is niet bedoeld als een alternatief voor een medisch advies of behandeling.

 

7.    Disclaimer

 

7.1. Praktijk Sjemaja is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

 

7.2. Praktijk Sjemaja is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van niet volledig of verkeerde inlichtingen, dan wel verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

Laatst aangepast (woensdag 18 oktober 2017 14:48)