Gongsessie

Ik begin met een klankdiagnose.
U gaat ontspannen voor de gong staan met de handen geopend naar de gong. Zowel uw voor- als achterzijde wil ik horen. Ik sla dan de gong aan en luister naar de klank/tonen. Rustig en diep  doorademen is van belang voor de klank/trilling, want zonder adem stroomt uw energie niet goed door.
De gong heeft ook de kracht om uw energieveld te ontdoen van alle ballast die u door de dag hebt opgelopen. Deze ballast kan invloed hebben op de gongsessie wanneer u niet bent "opgeschoond" en dat zou jammer zijn.

Ook is het al bewezen dat de gongklank/trilling goede invloed heeft op je bloedcellen. Er is een proef gedaan bij een klankconcert met allemaal gongs in een cirkel waar mensen binnen de kring op de grond lagen. Er werd voor en na het concert, ca 20 minuten, via een vingerprik bloed afgenomen. Bij veel mensen waren bloedcellen voor de gongtrillingen wat samengeklonterd. Dit was sterk verbeterd na de gongtrillingen. De bloedcellen waren veel beter verspreid in de bloedbaan.

Zodra de klank/toon mij heeft vertelt hoe uw chakra's ervoor staan, neemt u plaats op de massagetafel of zittend op de stoel.