Gongsessie

Voor wie?
In principe is een gongsessie voor iedereen toegankelijk.

Hoe gaat een gongsessie in zijn werk?
Ik begin met een klankdiagnose. Ik kan dan namelijk horen hoe het met uw chakra's is gesteld en of er chakra's zijn die niet goed doorstromen. Ook kan ik horen of u laag (geaard)of hoog (in het hoofd) in de energie zit.
U gaat ontspannen voor de gong staan met de handen geopend naar de gong. Zowel uw voor- als achterzijde wil ik horen. Ik sla dan de gong aan en luister naar de klank/tonen. Vooraf vraag ik u om bij iedere aanslag goed via de buik in te ademen. Wanneer dat niet lukt, ga ik dat eerst met u oefenen voor ik naar de klank ga luisteren.
Dit is heel belangrijk voor de klank, want zonder adem stroomt uw energie niet goed door.
De gong heeft ook de kracht om uw energieveld te ontdoen van alle ballast die u door de dag hebt opgelopen. Deze ballast kan invloed hebben op de gongsessie wanneer u niet bent "opgeschoond" en dat zou jammer zijn.

Zodra de klank/toon mij heeft vertelt hoe uw chakra's ervoor staan, kunt u gaan liggen op de massagetafel.

Hierna begin ik eerst met de kristallen hartschaal aan te slaan en de kristal pyramide die boven de tafel hangt. Ook dit maakt uw energieveld schoon. Kristal heeft ook een zuiverende werking waar u op dat moment dan tussen in ligt.

Dan begint de gongsessie. De gehele sessie, incl. gesprekje vooraf en klankdiagnose, duurt ca. éen uur.

N.B. Het is heel belangrijk om tijdens de sessie goed te blijven ademen via uw buik in uw eigen tempo, zodat de trillingen door uw gehele lichaam kan blijven stromen.

© 2018 Sjemaja. All Rights Reserved.