Mijn werkwijze

In ons eerste telefoongesprek komen uw klacht(en) en vragen aan de orde. Wanneer u klachten heeft, zal er bij uw eerste komst een oriënterend gesprek plaats vinden dmv een anamnese met aansluitend een behandeling. Ik observeer uw voeten en stel een behandelplan op. Zo'n 1ste consult duurt ongeveer 1½ tot 2 uur. De vervolg consulten duren 1 uur. Bij elk vervolg consult starten we met een evaluatie. Indien nodig pas ik de behandeling daarop aan. Het is fijn als u een losse broek aan hebt dat tot over de knie terug geslagen kan worden. Ik werk namelijk vanaf de knie naar de voet toe.

Soms zal ik aan het begin van de behandeling eerst met een stemvork de energiebanen in de voeten en onderbenen openen. Hierdoor kan de massage beter binnen komen. Ik werk met verschillende technieken afhankelijk met welke klacht u komt. Het beste is om na de behandeling een uur rust te nemen en goed water te drinken.

Ik vraag altijd om de eerste 3 - 4 weken wekelijks te komen. Deze tijd is nodig om te zien of er enige reacties optreden. Wanneer dit niet het geval is kan het zijn dat ik u doorverwijs. Het aantal behandelingen dat u nodig hebt is afhankelijk van de ernst van de klacht(en) en/of die van chronische of acute aard is.

Het is ook mogelijk om alleen voor de ontspanning te komen. In dat geval is een uitgebreid eerste consult niet nodig. Deze worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Een ontspannende behandeling is ook leuk om iemand cadeau te doen. Cadeaubonnen kunt u bij mij kopen vanaf € 37,-.

              

© 2018 Sjemaja. All Rights Reserved.